Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Korona virüs Çin’de ortaya çıkmadan önce Türkiye’den Çin’e gitmek için bilet alan yolcular, biletlerini iptal etmek için acentelere başvuruyor. Türkiye seyahati yapmayı planlayan Çinli gruplar da biletlerini iptal ettiriyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Kıvanç Meriç, “Vatandaşlar biletlerini her şekilde iptal edebilirler. Şirketten şirkete değişmekle birlikte ödedikleri ücretleri de bir ay içerisinde geri alabilirler” dedi.

Çin'de ortaya çıkan ve insandan insana bulaşabilen korona virüs endişesi tüm dünyayı sardı. Virüs ortaya çıkmadan önce Çin ya da Çin’e yakın bölgelere gitmek için bilet alan yolcular biletlerini iptal ettirmeye başladı. Aynı şekilde Çin’den Türkiye’ye gelecek Çinli gruplar da biletlerini iptal ettiriyor. TÜRSAB Ege BTK Başkanı Kıvanç Meriç, Türkiye’den Çin’e ve Çin’den Türkiye’ye seyahatin zaten ay sonuna kadar mümkün olmadığını, vatandaşların biletlerini iptal ettirip ücretlerini geri almalarında bir sorun yaşamayacağını belirtti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ