Serkan Keskin: Düğünü yaza planlamak istiyoruz
Nikâh masasına oturmaya hazırlanan Meriç Aral ile Serkan Keskin çifti; "Bizim evlilik iptal olmadı" diyerek düğünü yazın yapacaklarını duyurdu
- 4
"BENİM SAÇLARI ÇOK SEVİYORLAR"
Saçlarını uzun süredir kestirmeyen Taner Ölmez; "Benim saçları çok seviyorlar. Bu kıvırcık olayı gerçekten çok seviliyor ve kestirmek istediğimde kimse kabul etmiyor. Ben kestirmek istiyorum açıkçası. Kestirmemem gerektiğinin talebi sosyal medya ve çalışma arkadaşlarımdan geliyor. 3 numaraya vursam nasıl olur?" diyerek güldü.
Yıllar önce rol aldığı dizide söylediği türkülerle sesinin keşfedilmesinin ardından 'Barabar' adıyla müzik grubu kuran Taner Ölmez; "Ece Yörenç, benim sesimi ilk keşfedenlerden birisidir. O günden sonra ben de 'Barabar' ile birlikte şarkılar söylemek istedim. Böyle bir proje tasarladık ve bence güzel ilerliyoruz. 'Barabar' hep devam edecek inşallah" dedi.