Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin İmer: Benim için özel bir gün değil - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; şarkıcı Mustafa Ceceli, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu.

        • 2

          Ceceli'yi eşi Selin İmer, annesi Ayşe Ceceli, babası Bekir Ceceli, kayınvalidesi Canan İmer, milli futbolcu Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan, Sinan Akçıl ve sevgilisi Burcu Kıratlı yalnız bırakmadı.

        • 3

          "ALERJİSİ OLDUĞU İÇİN ÇOK RAHATIM"

          Mustafa Ceceli, konseri öncesi eşi Selin İmer'le gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ceceli, "Eşim Selin'in Sevgililer Günü gibi günlere alerjisi olduğu için çok rahatım" dedi.

        • 4

          "BENİM İÇİN ÖZEL BİR GÜN DEĞİL"

          Selin İmer, "Alerjim var demeyelim de... Biz bu tarz günleri, doğum günleri dışında kutlamıyoruz. Yılbaşını da kutlamıyoruz. Hayatınızda sevdiğiniz biri varsa bunu bir günle sınırlayıp, kutlamak bana saçma geliyor. Kutlayanlara da karşı değilim. Benim için özel bir gün değil" açıklamasını yaptı.

        • 5

          Mustafa Ceceli, "Sevenler sevdiklerine her dakika sevdiklerini söylesinler" derken, eşi Selin İmer, "Mustafa'dan bana her gün 'Seni seviyorum' kelimeleri geliyor" şeklinde açıklama yaptı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa