Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından yapılan yazı açıklamada, 2018 özel yetenek sınavı antrenörlük ikili öğretim sınav sonuçlarının, listelerin sehven yerleştirme puanlarına göre sıralama yapılmadan yayınlandığını belirtilerek, hata fark edilince gerekli düzeltmelerin yapıldığı duyuruldu.

        Konuyla ilgili açıklama yapan BESYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Gökhan'ın açıklamasında, "Gerek sıralama yapılmadan yayınlanan listedeki gerekse sonradan düzeltilen listedeki bütün adayların TYT, AOBP, koşu derecesi ve öz geçmiş puanlarında en küçük bir değişiklik söz konusu değildir. Sınava giren hiçbir aday, puanının değiştiğini iddia edemeyeceği gibi, bir başka adayın da puanlarının değiştiğini iddia edemez. Sınava giren bütün adayların koşu dereceleri ve diğer puanları, kamera kayıtlarıyla ve yazılı evraklarla muhafaza edilmektedir. Bu konu ile ilgili asılsız iddialarda bulunanlar için itiraz yolu açıktır. Sonuç olarak, teknik bir hatadan dolayı sadece antrenörlük ikinci öğretim sonuç listelerinde adaylar, yerleştirme puanına göre sıralanmamış olup söz konusu hata aynı saatte düzeltilmiştir”ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa