Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Vali Salih Ayhan, bir taraftan yatırımcıları kente çekmeye çalışırken diğer yandan da yatırıma uygun imkan ve ortamları hazırladıklarını bildirdi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) eylül ayı yönetim kurulu toplantısı Vali Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Ayhan, organize sanayi bölgelerinin yöre insanına aş ve ekmek anlamına geldiğini belirtti.

        İşsizliği azaltmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

        "Bütün derdimiz işsizliği azaltmak, insanlarımızı doğdukları yerde karınlarının doymasını sağlamaktır. Bunun için de yoğun çaba sarf ediyoruz. Bir yandan önemli yatırımcılarımızı ilimizde yatırım yapmaya davet ederken, bir yandan da yatırımcılarımıza uygun yatırım imkanı ve ortamları sunmaya çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda yatırımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Toplantıya, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Osman Oktay, Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ile diğer ilgililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa