Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde açılan kursa katılan kız çocukları yüzme öğreniyor.

        Siverek Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfınca (TÜGVA) açılan yüzme kursuna katılan kız çocukları, antrenörler eşliğinde yüzme öğrenirken havuzda eğlenceli dakikalar geçiriyor.

        Kursiyer çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, eğitime her alanda destek vermeyi sürdürdüklerini dile getirdi.

        Yüzmenin önemli bir spor olduğunu belirten Çakmak, "Çocuklarımızın verimli vakit geçirmeleri, sporla ilgilenmeleri ve kendilerini geliştirmeleri çok önemli. Bu kurslar sayesinde tecrübeli antrenörler eşliğinde güvenli şekilde yüzme öğrenip yeteneklerini de ortaya koyuyorlar. Çocuklarla sohbet ederken bazı yavrularımızın daha önce havuzda yüzmediklerini öğrendim. Mutlulukları yüzlerine ve gözlerine yansıyordu. Onları mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz." diye konuştu.

        TÜGVA İlçe Temsilcisi Ramazan Lale ise Ayşe Çakmak'a verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa