Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA'nın Birecik ilçesindeki akaryakıt istasyonunda çalışan Abdullah Kabakulak (42), husumetli olduğu kuzeni S.K. (17) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

        Olay, dün akşam saatlerinde Birecik'in Urfa Kapısı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; akaryakıt istasyonunda çalışan Abdullah Kabakulak, burada husumet yaşadığı kuzeni S.K. ile karşılaştı. İki kuzen arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. S.K., üzerindeki bıçak ile Abdullah Kabakulak'a saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abdullah Kabakulak kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kabakulak, kaldırıldığı Birecik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan şüpheli aranıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa