Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'un Salıpazarı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pat pat olarak adlandırılan tarım aracı 100 metrelik uçuruma yuvarlandı, 1 kişi öldü. 

        Kaza, Tahnal mahallesi Ağcageriş mevkiinde meydana geldi. Bilal Köse'nin idaresindeki pat pat olarak adlandırılan tarım aracı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Ağır yaralanan Köse, olay yerine gelen jandarma ekibi tarafından kurtarıldı. Olay yerine çağırılan ambulansla Salıpazarı Şehir Stadyumu'na getirildi. Burada ambulans helikoptere nakledilip Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Köse, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa