Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da 47 ilin katılımı ile yapılan Özel Sporcular Atletizm Gençler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği'ne katılan Terme Ortaokulu Özel Eğitim öğrencileri, kız gülle atmada Türkiye 2’ciliği ile 3’cülüğü yıldız erkekler gülle atmada ise Türkiye 3’lüğü elde etti.

        Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Konya'da 47 ilin katılımı ile yapılan Özel Sporcular Atletizm Gençler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği katılan Terme Ortaokulu özel eğitim öğrencileri çeşitli Türkiye dereceleri elde etti.

        Özel sporcular, Türkiye Atletizm Şampiyonası yıldız kız gülle atma dalında Türkiye 2’cisi Sinem Gülten, Türkiye 3’cüsü Şule Yazıcı oldu. Yıldız erkekler gülle atma dalında ise Selver Demir Türkiye 2’nciliği başarısı elde etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa