Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Canik ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, gümrük kacağı parfümleri piyasaya sürmeye çalışan 3 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçakçılarına yönelik çalışma başlattı.

        Ekipler, İlkadım ilçesi Ankara yolu polis uygulama noktasında durdurulan 2 araç ile bu araçlardaki 3 şüphelinin üzerinde, Canik'te de bir iş yerinde yaptıkları aramalarda, 25 plastik şişede parfüm, 105 cam şişede parfüm ve 61 şişe parfüm yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirdi.

        Gözaltına alınan şüphelilerden yabancı uyruklu olan 2'sinin Geri Gönderme Merkezine teslim edildiği, diğer zanlının ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa