Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sakaryaspor Galatasaray canlı izle - Sakaryaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de iki yıllık aranın ardından hasretine son vererek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, yeni sezon öncesindeki 4. hazırlık maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Süper Lig'den 2006-2007 sezonunda düşen ve eski günlerini arayan Sakaryaspor ile Galatasaray, 11 yıl sonra ilk kez bir maçta birbirlerine rakip oldu.

        Galatasaray, 6. dakikada Muğdat Çelik'in attığı şık golle 1-0 öne geçti.

        Sarı-kırmızılılar, 20. dakikada Muğdat Çelik'in topuk pası sonrasında topla buluşan Feghouli'nin asistini gole çeviren Belhanda'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı.

        Galatasaray, 42. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı golle skoru 3-0'a getirdi.

        Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

        REKLAM

        Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da başlayan sarı-kırmızılılar, daha sonra İsvirçe'ye gitmiş ve üç hazırlık maçı yapmıştı. Galatasaray, ilk olarak İsviçre 2. Lig ekibi Will 1900'le karşı karşıya gelmiş ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

        Sarı-kırmızılılar daha sonra PSV Eindhoven ve Valencia ile iki hazırlık maçı daha yaptı. Galatasaray, PSV'ye 3-1, Valencia'ya ise 2-1'lik skorla kaybetmişti.

        Galatasaray, Sakaryaspor'dan sonra Club Africain ve AEK ile karşı karşıya gelecek.

        Tüm biletlerin tükendiği maçı yaklaşık 28 bin taraftar tribünden takip etti. Karşılaşma öncesinde Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e plaket verdi.

        Mücadele öncesinde ambulans ile saha kenarına getirilen Galatasaray taraftarı kas hastası Recep Berk, oyuncular Selçuk İnan ve Ryan Donk ile fotoğraf çektirdi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa