Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Enfeksiyon ve Salgın Çağın Hastalıkları Ofis temizliğine dikkat, ofis , çalışma ortamı , ofis ortamı , ofis temizliği, ıslak mendil

        Temiz ve düzenli bir ofis, çalışanlarının beden ve ruh sağlığı ile iş motivasyonları üzerine etkilidir. Ofiste doğru temizlik adımlarını Cosmopolitan dergisi derledi:

        SAĞDAN SOLA TEMİZLEYİN

        1. Çöp kovaları: Kovalar boşaltılırken çöp torbalarında yırtık olup olmadığına dikkat edilmeli.

        2. Düz alanlar: Boyun yettiği yerden süpürgeliklere kadar olan duvar aralıklarının tozu alınmalı. Tablolar ve panolar temizlenmeli.

        3. Masa üstü cihazlar: Dijital alet ve makinelerin tozları kuru bir bezle alınmalı. Telefon temizliğine ekstra dikkat gösterilmeli. Temizlik farklı ve ıslak bir bezle yapılmalı.

        4. Çalışma masası: Masalar sağdan sola doğru temizlenmeli. Hareketli eşyaların altı kontrol edilmeli. Masa ıslak bırakılmamalı.

        ISLAK MENDİL BULUNDURUN

        5. Klavye ve mouse: Masalarda ıslak mendil bulundurulmasını sağlayarak çalışanların kişisel eşyalarının temizliğini yapmaları sağlanmalı.

        6. Kontrol: Atlanan bir alan olmaması için gerekli kontroller yapılmalı. Açık pencere ve ortada temizlik malzemesi kalmaması sağlanmalı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa