Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rota Süper Lig - Futbol Haberleri

        HT Egeli'de yer alan habere göre,Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, ilk kez hedefi Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk olarak belirledi.

        2023’TEN ÖNCE

        1. Lig’de son üç sezonda Play-Off’un kapısından dönen Altınordu’da başkan Seyit Mehmet Özkan ilk kez hedefi Süper Lig olarak belirledi. Özkan, Selçuk ilçesindeki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde sezonun ilk antrenmanı öncesinde futbolcularla bir araya gelirken, “7 yıl önce yola çıktığımızda 2023 yılında Süper Lig şampiyonluğu hedefini koymuştuk. Bu kez doğrudan şampiyonluğa oynayacağız” diye konuştu.

        EROĞLU İNANÇLI

        Teknik direktör Hüseyin Eroğlu da Altınordu adının geçtiği her yerde iddia ve mücadelenin olduğuna dikkati çekti. Son 4 sezonda üç kez Play-Off etabında yer alma hakkını son haftada kaybettiklerini hatırlatan Eroğlu, “Ligin ikinci yarısındaki çıkışlarımız ipi göğüslememize yetmedi. Bu kez sezona çok iyi başlayıp, o şekilde bitirmek istiyoruz. Altınordu, sezonu şampiyon olarak tamamlayacak” dedi.

        REKLAM

        Taraftar takımı karşıladı

        Altınordu ilk antrenmanını Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Altınordulu taraftarlar futbolcuları ve başkan Seyit Mehmet Özkan’ı çiçeklerle karşıladı. Yeni transferler Sinan Osmanoğlu, Hüseyin Üner, Mehmet Enes, Deniz Kılınç, Kemal Rüzgar da idmandaydı.

        "23 yaşındaki Anıl 2 yıllık sözleşme yaptı."

        Anıl Koç tamam

        Altınordu, dış transferde 6’ncı imzayı Belçika doğumlu gurbetçi Anıl Koç’a attırdı. Anıl, futbola Belçika’nın Anderlect takımında başlarken, son olarak Litvanya kulübü Atlantas ekibinde forma giydi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa