Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Robert Downey Jr. Marvel'a 'Doctor Doom' olarak dönüyor - Magazin haberleri
        • 1

          'Iron Man / Tony Stark' karakteriyle süper kahramanlar dünyasına damga vuran Robert Downey Jr, Marvel Sinematik Evreni'ne dönüyor.

          Robert Downey Jr., San Diego Comic-Con Hall'da 'Marvel'ın en kötü karakterlerinden biri olan 'Doctor Doom'u canlandıracağını açıkladı. Ünlü oyuncu, sahnede maskeli kişiler arasında yer aldıktan sonra maskesini çıkararak 'Avengers: Doomsday' rol alacağını açıklayarak hayranlarını şaşırttı.

        • 2

          Tüm zamanların gişe rekorunu kıran 'Avengers: Endgame' ile seriye veda eden Robert Downey Jr, San Diego Comic-Con etkinliğinde maskeyi çıkardığında "Yeni maske, aynı görev. Ne söyleyebilirim ki? Karmaşık karakterleri canlandırmayı seviyorum" dedi.

        • 3

          Ünlü oyuncunun 'Doctor Doom' karakterine hayat vereceği film hakkında detaylar henüz bilinmiyor. Ancak 'Doctor Doom'un 'Avengers: Doomsday'in merkezinde olacağı düşünülüyor.

        • 4

          Downey Jr. ile beraber Russo Kardeşler de hem 'Fantastic Four: First Steps' hem de 'Avengers: Secret Wars' filmlerinin yönetmenliğini üstlenmek üzere Marvel Sinematik Evreni'ne dönüyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa