Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler PTT müşteri hizmetleri direkt bağlanma 2020, telefon numarası kaç? - Merak Edilenler Haberleri

        Posta ve kargo gibi birçok hizmet sunan PTT, müşterilerine müşteri hizmetleri kanalı ile de bilgi ve destek hizmeti sunmaktadır. Makalemizin devamında PTT müşteri hizmetlerine dair merak ettiğiniz tüm soruların cevabını alabilirsiniz.

        PTT Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç?

        PTT müşteri hizmetlerine ya da çağrı merkezine ulaşarak tüm isteklerinizi, görüş ve şikâyetlerinizi iletmek adına PTT müşteri hizmetlerine 444 1 788 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

        PTT Kargom Nerede Tel?

        PTT aracılığı ile ulaşım sağlayan tüm kargo gönderilerinizin nerede ve hangi gönderim aşamasında olduğunu öğrenebilmek için 444 1 788 numaralı PTT müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

        REKLAM

        PTT Kargo Saat Kaça Kadar Dağıtım Yapıyor?

        PTT kargo dağıtım saatleri ile kargo çalışma saatleri aynı olarak düzenlenmektedir. Bu doğrultuda PTT kargo öğle yemeği arası vermeyen şubeler 08.30 ila 17.00 saatleri arasında dağıtım yaparken öğle yemeği molası veren PTT kargo şubeleri 08.30 ile 16.30 saatleri arasında kargo dağıtımı yapıyor.

        PTT Kargoyu Kaça Kadar Alıyor?

        PTT kargo iş günlerinde sabah 08.30’da mesaiye başlayarak akşam 17.00’a kadar mesaisine devam etmektedir. Dolayısıyla da PTT kargo akşam 17.00’a yani mesai bitimine kadar kargo almaktadır.

        PTT Cumartesi Günleri Çalışır mı?

        Hafta içi mesai günlerinde 08.30 ila 17.00 saatleri arasında çalışan PTT şubeleri, cumartesi günü sadece öğlen 13.30’a kadar çalışmaktadır. Pazar günleri tatildir.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa