Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Lüks Otomobiller Porsche’nin yeni otomobili hayranlarını büyüledi! Porsche 911 Carrera T fiyatı ne kadar, özellikleri ne ve hızı ne kadar? - Otomobil Haberleri
        • 1

          Porsche’nin yeni arabası 911 Carrera T’nin ilk teslimatları 2023 yılının bahar aylarında yapılacak. Yeni Carrera T iki farklı model olan 911 Carrera ve Carrera S arasında konumlanıyor.

        • 2

          Tasarım olarak Porsche’nin yeni arabası Carrera modellerle aynı görünümde. Aracın dış kısmındaki özellikler aynı ancak rengi ve iç kısmındaki tasarımlar değişiyor.

        • 3

          Performans odaklı olan Carrera T’de daha ince camlar kullanılmış ve aracın arka koltukları bulunmuyor. Bu nedenle diğer Carrera modellerden 45,36 kilogram daha hafif durumda.

        • 4

          379 BEYGİR GÜCÜ!

          Carrera T model yeni otomobil 379 beygir gücü ve 449 Nm tork değerine sahip olan çift turboşarjlı 3.0 litrelik motordan gücünü alıyor. Motor 7 ileri manuel vites ve 8 ileri otomatik vites ile otomatik şanzımanla destekleniyor.

        • 5

          291 KM/S ULAŞABİLİYOR!

          Otomobilin maksimum hızı ise 291 km/s olarak açıklandı. Manuel vitese geçildiğinde 4,3 saniyede, otomatik viteste ise 3.8 saniyede 0-100 km/sa ulaşabiliyor.

        • 6

          Carrera T 911’in sürücü bölümü diğer otomobillerle aynı kapasiteye sahip. Hayalet gösterge ekranı geniş ve içerisinde bilgi, eğlence bölümü yer alıyor.

        • 7

          FİYATI NE KADAR OLACAK?

          Yeni Porsche 911 Carrera T 118.050 dolardan başlayan fiyata satılacak.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa