Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Pınar Erbaş, Habertürk Gazetesi'nin hafta sonu ekleri servisinde staj yapıyordu. Henüz öğrenciydi ama bundan fazlası olduğunu hissettiren bir hali vardı. Yaptığı röportajlarla daha önceden gazetecilik deneyimi olduğu algısı oluşturuyordu...

Takdir ettiğim en belirgin özelliklerinden biri de sabah 9, akşam 18 mesaisinin dışına taşan bir çalışma zihniyetine sahip olmasıydı. Servise; ilk o gelir, en son o çıkardı.

Hal böyle olunca kendini geliştirmesi uzun sürmedi. Günün sonunda SHOW TV Ana Haber Bülteni'nin sunucusu oldu. Haberleri; muhabirlik aşkı ve deneyimiyle sunmasının sonuçlarını alması da uzun sürmedi.

Şimdi de Habertürk'te adını taşıyan programla SHOW TV Ana Haber sunuculuğunun yanına yeni bir pencere açtı; 'Pınar Erbaş ile Söz Sende'...

Read more!

Haberin güvenilir ismi Pınar Erbaş, gündeme dair, cesur ve samimi bir programla bundan böyle Habertürk ekranlarında da izleyicilerle buluşacak... 'Pınar Erbaş ile Söz Sende; pazar günleri, her hafta gündemde olan konuları ve gündem yaratan konukları ekrana taşıyacak. Pınar Erbaş, konuklarına; herkesin aklından geçenleri, merak edilenleri ve hiç konuşulmayanları soracak, hiçbir yerde duyulmamış, en samimi ve en net cevapları arayacak.

Bunu da; sanat, spor, müzik, dünyasının ünlü isimleri, bilim insanları, popüler kültürün fenomenleri ya da herkesin ilgisini çeken gündem olaylarının hiç tanımadığımız karakterleriyle yapacak.

'Pınar Erbaş ile Söz Sende'nin masasında bugünden itibaren her Pazar, saat 23.00’te Habertürk ekranlarında gündeme dair her konu konuşulacak...

Read more!

Farklı konular ve cesur konuklarıyla 'Pınar Erbaş ile Söz Sende'nin ilk hafta konukları;

Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı oyuncusu Feyza Civelek

İnternete yüklediği videolarla yıldızı parlayan Gökhan Ünver. Sosyal medya fenomeni mi yoksa komedyen mi?

Türkiye’de astrolojinin önde gelen isimlerinden Öner Döşer’den 2024 tahminleri…

Uzm. Psikolog Gökhan Çınar uyarıyor; aile içi iletişimsizlik çocukları nasıl etkiliyor?

Z kuşağı şimdi de borsada! İş insanı Özlem Denizmen değerlendiriyor.

Sadece şarkılarıyla değil, tarzıyla da çok konuşulan müzisyen Kalben

Pınar Erbaş, Habertürk HT Stüdyo'da konuğum olarak ‘Pınar Erbaş ile Söz Sende’ ve kendisiyle ilgili sorularımı cevapladı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ