Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Perde arkası ortaya çıktı! Galatasaray iki ismi TFF'ye şikayet etti - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erden Timur, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü.

        • 2

          Riva'da yapılan toplantıda, Özbek hakem hatalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Galatasaray'ın bu sezon oynadığı 9 maçta yapılan hatalar anlatıldı.

        • 3

          GALATASARAY MURAT ILGAZ VE SERKAN TOKAT'I İSTEMİYOR

          Galatasaray yönetimini rahatsız eden bir konu daha var. Sarı kırmızılıların oynadığı 9 maçın 6'sında Serkan Tokat VAR'da görev aldı. Tokat geride kalan haftalarda Fenerbahçe'nin maçına hiç verilmedi.

        • 4

          Galatasaray yönetimi bu atamalardan dolayı Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Murat Ilgaz'ı suçladı. Dursun Özbek ve Erden Timur, Ilgaz'dan rahatsız olduklarını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye iletti.

        • 5

          VAR KADROSU YETERSİZ

          Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de VAR kadrosunun yetersiz olduğunu kabul ederken, bu konuda kalıcı çözümler için çalışma yaptıklarını belirtti.

        • 6

          Galatasaray yönetiminden anlayış beklediklerini vurgulayan Büyükekşi, her takıma eşit mesafede olduklarını vurguladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa