Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu yıl 663'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin final güreşlerini izlemek ve dereceye giden pehlivanların ödül törenine katılmak üzere Edirne'ye geldi.

Beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile milletvekilleri ve belediye başkanları bulunan Özel, Kırkpınar öncesinde parti teşkilatını ziyaret etti.

Edirne ile başka bir gönül bağılarının olduğunu söyleyen Özel, "Ben buraya milletvekili olarak geldim, grup başkan vekili olarak geldim, grup başkanı olarak geldim ama bugün ilk kez sizlerle partinin genel başkanı olarak kucaklaşıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Edirne'de zorlu bir yerel seçim sürecini hep birlikte geride bıraktık. Edirne hep birlikte kenetlendi. Önce zor günler yaşadık, tartışmalı günler yaşadık. Doğru kararların verilmesi için zorlu süreçlerin içerisinden geçtik. Sonra adayımızı belirledik. Geldim, size dedim ki, ‘Edirne, Cumhuriyetin kalesidir. Edirne adayına, partisine sahip çıkacak’. Siz sözünüzü yerde bırakmadınız, hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ