Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye çapında okul güvenliği için eş zamanlı operasyon düzenledi. 43 bin 634 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonlarda568 aranan şahıs yakalandı.

Uygulamaya; 21 bin 191 Emniyet ve 22 bin 443 Jandarma personeli olmak üzere toplam 43 bin 634 personel ile 11 bin 120 ekip katılmıştır. Yapılan uygulama neticesinde; 568 kişi yakalandı. Ayrıca çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı, öğrencilerin güvenliği için okul çevrelerinde dün operasyon düzenledi. “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ve Okul Çevrelerindeki Şahıslara Yönelik Uygulama’’ kapsamında, mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite çağındaki çocuk ve gençleri her türlü suçtan uzak tutmak, korumak, öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini daha güvenli ortamlarda sürdürmelerini sağlamak, okullar çevresinde bulunan umuma açık yerleri denetlemek, aranan şahısları yakalamak ve suç unsurlarını ele geçirmek amacıyla eş zamanlı operasyon yapıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ