Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
  • 1

    O Ses Türkiye'de final günü geldi çattı. 10. sezonuyla ekranlarda olan programda, 2022 O Ses Türkiye şampiyonu bu akşam belli oldu. Toplamda 10 yarışmacı, bu akşam en iyi performanslarını ortaya koyarak O Ses Türkiye birincisi olmak için çaba sarf etti. O Ses Türkiye 2022 şampiyonunun hangi jüri üyesinin takımından çıktığı ise merak konusu oldu.

    O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

    Dün ekranlara gelen yarı final neticesinde toplamda 10 yarışmacı O Ses Türkiye şampiyonu olmak için finalde mücadele etmeye hak kazandı. Beyaz Öztürk takımından 3, Ebru Gündeş'in takımından 3, Murat Boz'un takımından 2 ve Oğuzhan Koç'un takımından da 2 kişi O Ses Türkiye birincisi olmak için canlı yayında performanslarını sergiledi. Peki, O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

    İşte, 2022 O Ses Türkiye şampiyonu ve final günü hakkında bilgiler;O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

    Dün ekranlara gelen yarı final neticesinde toplamda 10 yarışmacı O Ses Türkiye şampiyonu olmak için finalde mücadele etmeye hak kazandı. Beyaz Öztürk takımından 3, Ebru Gündeş'in takımından 3, Murat Boz'un takımından 2 ve Oğuzhan Koç'un takımından da 2 kişi O Ses Türkiye birincisi olmak için canlı yayında performanslarını sergileyecek. Peki, O Ses Türkiye şampiyonu kim olacak?

    İşte, 2022 O Ses Türkiye şampiyonu ve final günü hakkında bilgiler;

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ