Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR (DHA)TÜRKİYE'nin önemli turizm bölgesi Kapadokya'ya, normalleşme süreci ile birlikte yerli turist ziyareti başladı.

        Peribacaları, ilginç kaya oluşumları, yer altı yerleşim merkezleri, kayadan oyma tarihi manastırları ve çeşitli aktiviteleriyle tanınan Kapadokya'da,  1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci ile birlikte hareketlilik başladı. Türkiye'nin farklı noktalarından bölgeye gelen yerli turistler, çeşitli tarihi ve turistik merkezleri ziyaret etti. Üçgüzeller mevkiine çıkan vatandaşlar, masalsı güzellikleri izlemenin keyfini çıkardı. Turistik el sanatları ürünleri satışı yapan esnaf Mehmet Kıyga, az sayıda da olsa yerli turist gruplarının bölgedeki doğal, tarihi ve kültürel merkezlerini ziyaret etmeye başladığını söyledi. Kıyga, bölgeyi ziyaret eden yerli turist gruplarına maskesiz dolaşmamaları noktasında uyarılarda da bulunduklarını belirtti. DHA-Genel Türkiye-Nevşehir Nevşehir (DHA)

        2020-06-21 13:42:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa