Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın ve Demokrasi Derneği tarafından obezite ile mücadele konusunda seminer düzenleniyor.

        Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Nevşehir temsilciliği tarafından Diyetisyen Elif Kaplan tarafından obezite ile mücadele konusunda 27 Ekim Cumartesi günü saat 11.30’da seminer düzenlenecek.

        KADEM temsilcisi İlkay Akün, Cumartesi günü dernek binamızda düzenleyeceğimiz obezite ile mücadele konusunda düzenleyeceğimiz semineri tüm kadınlarımızı bekliyoruz dedi. Akün, “ Nevşehir KADEM temsilciliği olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi olan obezite konusunda kadınlarımızı bilinçlendirmek amacıyla bir seminer düzenliyoruz. Diyetisyen Elif Kaplan tarafından obezite ile mücadele konusunda Cumartesi günü dernek binamızda yapılacak olan seminerimize tüm kadınlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa