Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "Ne izlesem" diyenlere 9 film önerisi! 2023 - 2022'de çıkmış izlenmesi gereken 9 film!
        • 1

          İYİ ADAMIN 10 GÜNÜ

          Başrolünde Nejat İşler'in yer aldığı "İyi Adamın 10 Günü" yazar Mehmet Eroğlu'nun kitabından uyarlandı. Gerilim temalı film, Nejat İşler'in canlandırdığı özel dedektif Sadık'ın, mafyanın, insan kaçakçılarının ve katillerin dünyasına adım atışını ve yaşadıklarını ele alıyor.

        • 2

          THE WHALE

          Başrolünde Brendan Fraser'ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Daren Aronofsky yer alıyor. Brendan Fraser oyunculuğu ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar Ödülü'nü kazandı.

        • 3

          BABYLON

          Brad Pitt, Margot Robbie ve Diego Calva gibi isimlerin yer aldığı Babil filmi, Hollywood dünyasının gerçek yüzünü gözler önüne seriyor.

        • 4

          MURDER MYSTERY 2

          Devam filmi olan Murder Mystery 2 filminin başrollerinde Jennifer Aniston, Adam Sandler ve Mark Strong gibi isimler yer alıyor. Cinayeti çözmeye çalışan çiftin hikayesi anlatılıyor.

        • 5

          THE MENU

          Başrollerinde Ralph Fiennes, Anya Taylor - Joy ve Nicholas Hoult yer alıyor. Film gastronomi dünyasının lezzetlerini öne çıkarırken aynı zamanda dünyaca ünlü şefin seçkin restoranında meydana gelen olayları ele alıyor.

        • 6

          INFIESTO

          Başrollerinde Isak Ferriz, Ira del Rio, Juan Fernandez yer alıyor. Koronavirüs hayatları altüst etmeye devam ederken iki dedektif, sorumlularını inatla bulmaya çalıştıkları kaçırılma olayının uğursuz bir düzenin parçası olduğunu fark eder.

        • 7

          AÇLIK

          Genç ve yetenekli bir sokak yemeği aşçısı, eğitim almak için kötü şöhretli ve acımasız bir şefin yanına gitmeyi kabul eder. Burada sınırları zorlaması gerekir.

        • 8

          BEEF

          Başarısız bir müteahhit ve hüsrana uğramış bir girişimci, trafikte kavga eden iki yabancı iken, en karanlık dürtülerinin esiri olan iki düşmana dönüşür.

        • 9

          AAAHH BELİNDA

          Bir şampuan reklamı çekiminde kendini gizemli bir şekilde bambaşka bir hayatın içinde bulan ünlü oyuncu Dilara, kendi kimliğini geri kazanmak için bu mükemmel hayatı oynamalıdır. Başrolünde Neslihan Atagül Doğulu, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa