Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor - Magazin haberleri

        Mustafa Sandal-Emina Sandal çifti hakkında uzun süredir ayrılık iddiaları konuşuluyordu. 10 yıldır evli olan çift ile ilgili dün ihanet haberleri ortaya çıkmıştı. Emina Sandal'ın eski aşkına döndüğü öne sürüldü. Ancak Mustafa-Emina Sandal çifti çıkan söylentileri yalanladı.

        Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Boşanma haberleriyle sürekli gündeme gelen çiftten Mustafa Sandal ilk kez konuştu. Ünlü şarkıcı, "Emina ile boşanma sürecindeyiz. İki haftaya kadar boşanıyoruz" dedi.

        Mustafa Sandal ile konuştuğunu ve ayrılığı doğruladığını anlatan Serengil, 'Mustafa ile dün telefonda konuştuk. Emina'ya olan saygı ve sevgisinden bahsetti ama ilişkilerinin yıprandığını ve iki haftaya boşanacaklarını söyledi. Ayrılığın basında yer aldığını gibi üçüncü kişiler yüzünden değil, anlaşamadıklarını söyledi' dedi.

        ÇIKAN HABERLERDEN SONRA MUSTAFA-EMİNA SANDAL ÇİFTİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

        Dünkü ortak açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere boşanma sürecinde olduğumuz doğrudur ve yakında evlilik birliğimizi medenice sonlandıracağız. Bundan sonra hayatımıza iki yakın dost ve "Yaman ile Yavuz'un anne-babası" olarak devam edeceğiz.

        Biz bu süreci çocuklarımıza zarar gelmeyecek şekilde ve bir anne-babaya yakışır biçimde atlatacağız. 14 yıllık birlikteliğimiz boyunca aşk, sevgi ve saygıyla birbirimize sadakat içinde evliliğimizi yaşadık. Bu ayrılığın tek sebebi maalesef aramızdaki aşkın zamanla tükenmesidir. Başka ikinci bir sebebi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır. Özellikle belirtmek isteriz ki, birbirimize olan sevgi ve saygımız sonsuza dek bakidir ve öyle de kalacaktır.

        Biz bugüne kadar aile kurumuna saygıyla yaklaştık, bu süreç boyunca aynı saygıyı sizlerden de rica ediyoruz.

        REKLAM

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa