Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Muslera devleşti, Galatasaray, 27 maç sonra gol yemedi! - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Galatasaray, A Grubu'ndaki ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılarda Fernando Muslera, mücadelede net kurtarışlara imza atarken Galatasaray da 27 maç sonra bir ilki yaşadı. Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 27 maç, 17 yıl sonra kalesini gole kapadı.

        Club Brugge, ikinci yarının başlarında iki kritik pozisyonagirerken Muslera, Belçika ekibine geçit vermedi! Karşılaşmanın 50. dakikasında Vanaken'in savunma arkasına attığı pasına hareketlenen Bonaventure'nin vuruşunu kaleci Muslera kurtardı.

        Bu pozisyodnan sadece 3 dakika sonra Brugge'ün kullandığı köşe vuruşunda geriden hareketli gelen Bonaventure'nin kafa vuruşunu Uruguaylı kaleci harika bir refleksle çeldi.

        REKLAM

        EN SON 2002-03'TE GOL YEMEMİŞTİ!

        Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bundan önce en son en son 2002-2003 sezonunda grup aşamasında Lokomotiv Moskova'yı Rusya'da 2-0 yendiği maçta gol yememişti.

        Sarı-kırmızılılar sonraki 26 deplasman müsabakasında rakiplerinin skor bulmasını önleyememişti. Galatasaray, bu 27 karşılaşmada 58 gol yerken, rakip fileleri 23 kez havalandırdı.

        MAÇ SONRASINDA AÇIKLAMALAR YAPTI

        Muslera, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisişunları söyledi:

        “Bir futbolcunun oynayabileceği en iyi turnuvada oynuyoruz. Zor maçlar oluyor, zor rakiplere karşı oynuyoruz. Bugün de zor bir maça çıktık. Şampiyonlar Ligi’nde her zaman toplayabildiğiniz maksimum puanı toplamanız gerekiyor. Burada sonuçta deplasmanda oynadık. İyi bir takıma karşı zor bir deplasmanda oynadık. Böyle bir ortamda bir puan gayet iyidir. Girdiğimiz şanslar vardı ama ne yazık ki değerlendiremedik. Az önce de dediğim gibi Şampiyonlar Ligi’nde bir puan gayet iyi.

        Bir sonraki maçımızı evimizde oynayacağız. Kendi taraftarımız önünde kendi evimizde oynayacağız. Kendi sahamızda çok baskılı ve farklı bir oyun oynuyoruz. Taraftarımızla beraber sahada bir kişi fazlaymışız gibi oluyor. Bir sonraki maçta iç saha avantajımızı mutlaka kullanmamız gerekiyor. Seyircimiz önünde maksimum performansımıza ulaşarak en iyi sonucu almak istiyoruz.”

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa