Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen "Eğitim ve Öğretimin Tarihi" temalı sergi ilgi gördü.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Orta Okulu bahçesindeki sergide ilçenin eğitim tarihiyle ilgili sunum yapıldı.

        Sergide, farklı dönemlere ait öğretim materyalleri, eski okul fotoğrafları, tarihi belgeler ve öğretmenlerin anıları yer aldı.

        Serginin koordinatörü ve okul müdür yardımcısı Cihat Polat, tarihi Malazgirt ilçesinin eğitim ve öğretim tarihini tanıtmak istediklerini söyledi.

        Polat, serginin ilçenin zengin eğitim geçmişini yeni nesillere aktarmak ve geçmişteki başarıları hatırlatmak için önemli olduğunu dile getirdi.

        Sergide duygulu anlar yaşadığını ifade eden emekli öğretmen Vezir Gökdemir ise "Yıllar boyunca hizmet ettiğim bu ilçede, öğrencilerimle ve meslektaşlarımla yaşadığım anıları yeniden canlandırmak beni derinden etkiledi. Malazgirt'in eğitim tarihinde iz bırakmış olmak gurur verici." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa