Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ’ta, arkadaşlarıyla gittiği piknikte serinlemek için Murat Nehri’ne giren Aziz Serhat Eroğlu (18), bir süre sonra akıntıya kapılarak kayboldu. Eroğlu'nu bulmak için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

        Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Aziz Serhat Eroğlu, sabah saatlerinde arkadaşlarıyla piknik yapmak için Murat Nehri kıyısına gitti. Hava sıcaklığının iyice kendisini hissettirdiği öğle saatlerinde Eroğlu, serinlemek için yasak olmasına rağmen nehre girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kaybolan Eroğlu’nun arkadaşları, durumu 112'ye bildirdi. İhbar üzerine Jandarma, AFAD, UMKE, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi. AFAD ekipleri Murat Nehri'nde botla arama kurtarma çalışması başlattı. Aziz Serhat Eroğlu'nun olay yerine gelen aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Aileyi, yakınları ve ekipler sakinleştirmeye çalıştı. Jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, çevre illerden olay yerine dalgıçların sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa