Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Muş AK Parti milletvekili aday listesi! 2018 AK Parti Muş milletvekili adayları

        27. Dönem Genel Seçim milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran 2018, Pazar günü yapılacak seçimlerdeMuş AK Partimilletvekili adayları açıklandı. İşte AKP'nin Muş Milletvekili listesi...

        Muş Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adayları

        S.NO ADI SOYADI ÖĞRENİM MESLEĞİ
        1 MEHMET EMİN ŞİMŞEK YÜKSEK SERBEST/ÖZEL
        2 ABBULSELAM ER YÜKSEK EĞİTMEN/ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
        3 ABDULMECİT CANTEPE ORTA SERBEST/ÖZEL
        4 FİGEN ERGÜL ORTA SERBEST/ÖZEL

        MALAZGİRT'TE BAYRAMLAŞMA

        AKPartiMuşMalazgirt ilçe teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

        Malazgirt 15 Temmuz Demokrasi Parkı yanında bulunanAKPartiSeçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenineAKPartiYerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve 24.DönemMuşMilletvekili Doç. Dr. Muzaffer Çakar,AKPartiMuş3 sıra Milletvekili adayı Abdulmecit Cantepe, İlçe Başkanı Kenan Deniz, ile çok sayıdapartililer katıldı.AKParti'nin 16 yıl boyunca icraat yapan bir iktidar olduğunu, 24 Haziran'dan sonra da icraatlarına devam edeceğini belirten Doç. Dr. Muzaffer Çakar, "Ülkemiz için milletimizin için hep daha iyiyi, hep daha güzeli hedefledik. Şimdi bu hedefleri gerçekleştirmek için 'Yaparsa yineAKPartiyapar' diyoruz" dedi.

        REKLAM

        AkPartiİlçe Başkanı Kenan Deniz, "Birlik ve beraberlik içerisinde Malazgirt’imize hizmet etmeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberliği pekiştiren bu bayramda da bir arada olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Katılan herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

        AKPartiSeçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninden sonra, heyet ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik ettiler.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa