Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Maltepe'de off-road yarışçısı Nihat Keskin'e ait tamir atölyesi çevresinde yaşayan sokak köpeğini, tüfekle vurarak öldüren Sadık K.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması, tepkilere neden oldu.

DHA'da yer alan habere göre, Nihat Keskin ve çalışma arkadaşı Yasemin Biber Toker, Sadık K.'nin mülk sahibi gibi davranarak kendilerinden yıllarca kira aldığını, pandemi döneminde istediği kira artışını karşılayamadıkları için önce arabalarına ve atölyeye zarar verdiğini anlatarak, "Bu konularla ilgili davalarımız devam ediyor ama, bu sırada aklımıza gelmeyen bir şey yaşadık. Masum bir köpeğe oldu olan. Bu sokakta yaşayan, kulağında küpesi olan bir sokak hayvanıydı" dedi.

TUTUKSUZ YARGILANMASINA KARAR VERİLDİ

Maltepe Büyükbakkalköy Mahallesi'nde 16 Kasım Çarşamba günü, off-road yarışçısı Nihat Keskin'e ait tamir atölyesinin çevresinde yaşayan bir sokak köpeği Sadık K. tarafından tüfekle vuruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Şüpheli Sadık K. gözaltına alınırken ağır yaralanan köpek, Maltepe Belediyesi'ne bağlı veterinerlik ekibi tarafından tedavi altına alındı. Yaralı köpek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adliyeye sevk edilen Sadık K. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ