Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "24 Haziran gecesi iyi bir sınav vermedik" ifadelerini kullandı. Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Kılıçdaroğlu'nun sözleri masaya yatırıldı.

Read more!

Yorumculardan Nuh Albayrak, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin Muharrem İnce'ye bir gönderme olduğunu söyledi. Bunun üzerine programa telefonla bağlanan Muharrem İnce söz hakkını kullandı.

İnce, 24 Haziran gecesinde yaşananların sorumlusu olmadığını belirterek, "Hayretler içerisindeyim. O gece hiç kimse televizyonların karşısına çıkmadı. İnce neredeydi? 10 tane senaryo var. Bunlardan biri doğru diyelim, 9'unu kim uydurdu?. Bu bir algı operasyonu. Kılıçdaroğlu '24 Haziran gecesi iyi bir sınav vermedik' diyor. Albayrak, 'Muharrem İnce'ye gönderme yapıyor' diyor. Ben lisedeki mantık derslerindne çıkarımla konuşayım bunu. 188 bin sandık var. Tutanaklar, parti Genel Merkezi'nde mi olur Cumhurbaşkanı'nda mı olur? Partinin Genel Merkezi'nde olur. Hesap vermesi gereken CHP'nin Genel Merkezi'dir. Bana bir gönderme yaptığını düşünmüyorum, yaparsa da yanlış yapar. Yaptığını da düşünmüyorum. Ortadan kayboldu lafına üzülüyorum." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ