Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de ilk kez mücadele etmeye hazırlanan Bodrumspor, Göztepe'den Makedon golcü Adis Jahovic'ten sonra ikinci yabancı futbolcusu olarak Ganalı Musah Mohammed ile sözleşme imzaladı. Türkiye'de ilk olarak Ankaraspor'a transfer olup geçen sezon Eyüpspor forması giyen 20 yaşındaki stoper, 1'inci Lig'de 7 maça çıktı. Yeşil-beyazlılardan ayrılan Muhammet Aran, Ispartaspor'a transfer olurken, yönetim, yine daha önce kamp kadrosuna dahil edilmeyen Sergen Yatağan'ın Serik Belediyespor'a kiralık verildiğini açıkladı.

        TAŞDEMİR'İN TORUN SEVİNCİ

        Bodrumspor'a geçen sezon 2'nci Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşatıp 1'inci Lig'e taşıyan teknik direktör İsmet Taşdemir, dede olmanın sevincini yaşadı. Taşdemir´in kızı İlayda Taşdemir Taşçı, Zeynep adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getirdi.DHA-Spor Türkiye-Muğla / Bodrum BODRUM, (DHA)

        2022-07-29 11:06:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa