Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum Müzayede, Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Hisarönü mevkiinde bulunan bir işletmede “Yaza Merhaba Müzayedesi” için kolları sıvadı. Bodrum Müzayede’nin 17 Haziran’da 19.0022.00 saatleri arasında gerçekleştireceği müzayedede, eski ve antika onlarca ürün görücüye çıkaracak.

        Bodrum Müzayede sahibi Sertaç Ay, yaptığı açıklamada Bodrum, Marmaris, Datça ve çevre bölgelerden tüm antikaseverleri müzayedeye beklediğini ifade etti. Sertaç Ay, şöyle konuştu: “Baharın ardından yaza da Marmaris’e merhaba dediğimiz bir müzayede organize ettik. Böyle bir müzayede düzenleyeceğimizi duyanlardan çok olumlu tepkiler aldık. Buradan yola çıkarak katılımın da yoğun olacağını düşünüyorum. Biz hazırlıklarımızı tamamladık. Antikayla ilgilenen tüm dostlarımızı, bekliyoruz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa