Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bir eve düzenledikleri operasyonda fazla miktarda sahte içki ele geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Ş.A. isimli şahsın ikametinde sahte alkol üretimi yaparak satış yaptığı bilgisini edindi. Adli makamlardan alınan arama istinaden düzenlenen operasyon ile şahsın ikametinde, aracında ve motosikletinde aramalar yaptı. Yapılan aramalarda sahte içki yapımında kullanılan 10 litre etil alkol ,23 litre sahte içki,1 adet huni ele geçirildi. Gözaltına alınan Ş.A. hakkında 5607 sayılı 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu' kapsamında gerekli adli işlemler yapılarak para cezası ile cezalandırıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa