Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSÜ tercihleri ne zaman başlayacak? MSÜ tercihleri ne zaman açıklanacak? MSÜ tercihleri 2022
        • 1

          ÖSYM ile yapılan duyuru ile MSÜ sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlarının ardından gözler MSÜ tercihlerine çevrildi. Sınava katılanlar MSÜ tercihleri ne zaman başlayacak? Sorusunun yanıtını arıyor. Peki, MSÜ tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? İşte MSÜ tercih ve sonuç açıklanma tarihi...

        • 2

          MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

          MSÜ tercih tarihleri https://www.personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yayınlanacak. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Adayları belirtilen tarihler arasında tercihlerini gerçekleştirecekler. MSÜ başvuru sonuçlarının 17 Haziran tarihinde ilan edilmesi bekleniyor.

        • 3

          2022 yılı MSÜ sınavına katılım sağlayan adayların Astsubay Meslek Yüksekokulları ve Harp Okulları tercihlerini Milli Savunma Bakanlığının belirleyeceği tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında internet üzerinden tercihini yapamayan adaylar, 2’nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacaktır.

        • 4

          BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

          MSÜ başvuru sonuçlarının değerlendirilmesi ve başvurusu kabul edilen adayların ilan edilmesinin 17 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa