Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN, (DHA) MERSİN'in Tarsus ilçesinde, silah ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve şarjör ele geçirilirken, 13 kişi de gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, 'silah ticareti' suçunu işledikleri, aracılık ettikleri ve bu suçu işleyenlerden silah temin ettikleri tespit edilen 17 şüpheliye yönelik 23 adrese operasyon düzenledi. Eş zamanlı yapılan operasyonda; 7 ruhsatsız tabanca, kurusıkıdan bozma tabanca, faturasız 56 kurusıkı tabanca, 28 ruhsatsız av tüfeği, 292 adet 9 mm tabanca fişeği, 50 adet 7,65 milimetre tabanca fişeği, 80 av tüfeği fişeği, 65 tabanca şarjörü, 13 boş kovan, 3 silah üst kapak sürgüsü ve ayarlı silah gezi bulundu. Ayrıca şüphelilere yönelik operasyonda, 30 kök Hint keneviri ele geçirildi. Kimliği tespit edilen 17 şüpheliden 13 'ü yakalanırken, 4 firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Tarsus

        2020-06-02 15:43:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa