Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Medipol Başakşehir Beşiktaş ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Başakşehir BJK maçı Süper Lig - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk oluyor. Ligdeki ilk 10 maçında 21 puan toplayan Medipol Başakşehir, haftaya lider durumda giriyor. İlk 10 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Beşiktaş ise 18 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Bu sezon deplasman maçlarında galip gelmekte zorlanan Beşiktaş, şanssızlığı kırmak istiyor.Sakatlıkları geçenPepe, BabelveLjajic iseteknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde oynayabilecek. Peki, Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, maça dair tüm detaylar...

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Medipol Başakşehir maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Zorlu müsabakayı ise Halis Özkahya yönetecek.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

        REKLAM

        Başakşehir ilk 11:Mert, Caiçara, Epureanu, Da Costa, Clichy, Mahmut, İrfan, Visca, Mossoro, Elia, Bajic (Adebayor)

        Beşiktaş ilk 11: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Adriano, Atiba, Medel, Lens, Babel, Mustafa Pektemek, Love

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR DEPLASMANINDA TEK GALİBİYET

        Beşiktaş, lig tarihinde deplasmanda galip gelmekte en çok zorlandığı Medipol Başakşehir ile rakip sahada yaptığı 11 resmi maçtan sadece birini kazanabildi. İki takım, Medipol Başakşehir’in ev sahipliğinde 7’si Atatürk Olimpiyat, 4’ü Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda olmak üzere 11 kez karşı karşıya geldi. 10’u Süper Lig, biri Türkiye Kupası olmak üzere bu maçlardan 5’ini Medipol Başakşehir, birini Beşiktaş kazandı, 5 müsabaka da eşitlikle sonuçlandı. Siyah-beyazlılar, rakibi karşısında deplasmandaki tek galibiyetini Süper Lig’de 2014-2015 sezonunda aldı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 9 Kasım 2014 tarihindeki karşılaşmayı kırmızı kartlar nedeniyle 9 kişi tamamlayan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

        REKLAM

        BAŞAKŞEHİR EVİNDE 52 MAÇTA 2 KEZ YENİLDİ!

        Uzun süredir birlikte oynayan futbolculardan kurulu olan ve oyun anlamında da bir sistem takımı olarak göze çarpan Medipol Başakşehir, tüm bunların yanında evinde oynadığı müsabakalarda da başka bir kimliğe bürünüyor. Bunun en büyük kanıtı ise turuncu-lacivertlilerin, iç sahada yakaladığı başarılı istatistik.

        Avcı ve öğrencileri, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynadığı son 52 lig maçında sadece 2 defa mağlup oldu. Geriye kalan 50 maçta ise 38 galibiyet, 12 beraberlik elde eden İstanbul ekibi, söz konusu mağlubiyetleri de geçtiğimiz sezon 2-0'lık sonuçla Fenerbahçe'ye ve 2015-2016 sezonunda 3-2 ile Osmanlıspor'a karşı almıştı.

        BAŞAKŞEHİR'DE SON DURUMLAR

        Medipol Başakşehir'de, kart cezası sona eren Junior Caiçara bu maçta forma giyebilecek. Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı süren Alparslan Erdem mücadelede yer alamayacak. İstanbul temsilcisinde tedavisi süren Emre Belözoğlu'nun ise maç kadrosunda bulunması bekleniyor.

        BEŞİKTAŞ'TA SON DURUMLAR

        Sakatlıkları geçen Pepe, Ryan Babel ve Adem Ljajic, oynayacak duruma geldi. Beşiktaş'ın en önemli silahlarından biri olan Ricardo Quaresma ise sarı kart cezalısı olduğu için yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Sarı kart cezası biten Jermain Lens ise karşılaşmada görev alabilecek.Sakatlığı bulunan Gökhan Töre de oynayamayacak.

        Siyah-beyazlı ekibin Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşma öncesinde Caner Erkin ile Gary Medel, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        REKLAM

        GÖZLER LOVE İLE PEKTEMEK'İN ÜSTÜNDE

        Siyah-beyazlı ekipte gözler, Çaykur Rizespor maçında attıkları gollerle iyi bir performans sergileyen Vagner Love ile Mustafa Pektemek’in üstünde olacak. Sezonun ilk 13 resmi maçında etkisiz kalan ve sadece bir kez fileleri havalandırabilen Vagner Love, son 6 karşılaşmada ise 5 gol atmayı başardı. Beşiktaş’taki uzun süreli ilk 11 hasretini Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla sonlandıran ve mücadelede iki gol birden atan Mustafa Pektemek ise yarınki mücadelede formunu sürdürmeye çalışacak.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa