Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Meclis'te 2023 bütçesi görüşmeleri gergin başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2023 Yılı Bütçesi üzerine yaptığı konuşuma sırasında tartışma çıktı. Kılıçdaroğlu, hükümetin uyuşturucu ve kara para ile mücadelesini eleştirdi, suçlamalarda bulundu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, kürsüde konuşması CHP'li milletvekillerinin söz atmalarıyla sık sık kesildi. CHP'li vekillerin küfür ettiği iddiası AK Parti sıralarını hareketlendirdi.

TBMM Genel Kurulunda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmeleri gergin başladı.

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2023 Yılı Bütçesi üzerine yaptığı konuşuma sırasında tartışma çıktı. Kılıçdaroğlu, hükümetin uyuşturucu ve kara para ile mücadelesini eleştirdi, suçlamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun, sözleri AK Partili vekillerin tepkisine neden oldu. Kılıçdaroğlu ve AK Partili milletvekilleri arasında karşılıklı laf atmalar yaşandı. Kılıçdaroğlu, tartışmalar arasında konuşmasını tamamladıktan sonra oturuma ara verildi.

Oturumun ardından görüşmelere, AK Parti grubu adına söz alan Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un konuşmasıyla başlandı. Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ifadelere ve Hükümetin uyuşturucu ve kara para ile mücadele etmediği suçlamalarına yanıt verdiği sırada, CHP'liler, 'Zindaşti' diyerek laf attı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ