Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Marslı filmi oyuncuları kimler? Marslı filmi konusu nedir? İzleyenler tarafından merak konusu oldu. Dizilerin yayınlanmadığı üçüncü haftada kanallar yerli ve yabancı dizileri seyircisi ile buluşturmaya devam ediyor.

MARSLI FİLMİ OYUNCULARI

Filmin başrolündeMatt Damonbulunurken yan rollerindeJessica Chastain,Michael Peña,Kristen Wiig,Jeff Daniels,Kate MaraveDonald Gloveryer almaktadır.

MARSLI FİLMİ KONUSU

2035 yılında Ares III mürettebatı Mars yüzeyine sefer düzenlemektedir. Güneş zamanı ile 31 gün sürmesi gereken seferin 18. gününde çıkan şiddetli toz fırtınası astronotları görevi iptal etmeye ve geri dönmeye zorlar. Ares III görev komutanı Melissa Lewis (Jessica Chastain) acil durum kalkışının hazırlanmasını emrederek görevi iptal eder. Tahliye sırasında kuvvetli fırtına birincil iletişim anteninin parçasını kırarak astronot Mark Watney'in (Matt Damon) karnına şiddetli bir şekilde çarparakuzay giysisini de deler ve onu uzağa fırlatarak kaybolmasına neden oldur. Öldüğünü düşünen ekip arkadaşları onu bırakıp Dünya'ya döner.NASAmüdürü Theodore Sandres (Jeff Daniels) Mark Watney'in enkazda kalarak öldüğüyle ilgili bir basın toplantısı düzenler.

Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ