Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'de Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında, "Kurban Bayramı Öncesi Turizm Tedbirleri ve Güvenlik Toplantısı" gerçekleştirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Dara Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, turizm bölgeleri başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak bulunabilecekleri tarihi ve kültürel alanlar ile araç trafiği ile birlikte yaya trafiğinin de yoğunlaşacağı turizm alanları ve caddelerde alınacak ilave tedbirler değerlendirildi.

        Toplantıya katılan kurumlar, Kurban Bayramı süresinde yapacakları çalışmalar hakkında sunum yaptı.

        İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sunum sonrası turizm bölgeleri başta olmak üzere yoğunluk oluşabilecek caddelerde park yasağı konulması kararı alındı.

        Valilikten yapılan park yasağı ile ilgili duyuruda şu ifadelere yer verildi:

        "Kurban Bayramı dolayısıyla turizm bölgeleri başta olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabilecekleri caddelerde araç trafiği ile birlikte yaya trafiğinin de yoğunlaşacağı göz önünde bulundurularak, UKOME kararı gereği 1. Cadde üzerinde Üçyol ile Savurkapı arasında yolun sağ ve sol tarafını kapsayacak şekilde tüm yol boyunca araç park yasağı uygulanacaktır."

        Toplantıya, vali yardımcıları ve kurum müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa