Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Manisaspor, Spor Toto 1. Lig'den küme düştü! İşte Manisaspor'un dibe çöküş hikayesi - Futbol Haberleri
        • 1

          BU SEZON 4 TEKNİK DİREKTÖR ÇALIŞTI

          Sezona Sait Karafırtınalar yönetiminde giren Manisaspor'da tecrübeli çalıştırıcıyla yollar, 7 hafta sonrasında ayrıldı. Ege temsilcisi Karafırtınalardan sonra göreve Fatih Tekke'yi getirdi.

        • 2

          Fatih Tekke yönetiminde 10 maça çıkan Manisaspor'da genç teknik adamla yolların ayrılmasından sonra Taner Taşkın'la anlaşıldı. Taner Taşkın yönetiminde 9 maça çıkan Manisaspor'da Akın Çorap Giresunspor maçı öncesinde Taner Taşkın istifa etti. Ege temsilcisi, son olarak Aytekin Viduşlu'yu göreve getirdi. Viduşlu da dün istifa etti.

        • 3

          KULÜBE HACİZ GELDİ

          Kulüpten alacaklarını tahsil edemeyen eski personellerin talebi üzerine elektronik eşyalara icra yoluyla el konuldu. DHA'da yer alan habere göre 30 Ocak'ta sabah saatlerinde Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na polisler eşliğinde gelen icra memurları, hiçbir yöneticinin bulunmadığı binada icra işlemlerini başlattı. Memurlar, kulüpteki masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yanında yazıcılara da el koydu.

        • 4

          Kulüp başkanı Abdullah Mergen bu gelişmeler üzerine memurlara telefonla ulaşarak icrayı durdurdu. Kulüpte bekleyen icra memurları daha sonra bir yöneticinin zarf içinde bir meblağ para getirmesinin ardından binadan ayrıldı ve kamyonete yüklenen eşyalar iade edildi. Eski personellerin külüpten yaklaşık 100 bin TL'lik alacağı odluğu ve bu nedenle icra işlemi başlatıldığı kaydedildi.

        • 5

          OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ERTELENDİ

          Grandmedical Manisaspor'da 24 Ocak 2018'de alınan olağanüstü kongre kararı, ilk tarihte yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 18 Şubat Pazar gününe ertelendi. Daha sonra Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve mevcut başkan Abdullah Mergen'in aday olmadığı Manisaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda, adaylardan Gökay Budak 139, Yunus Emre Şahin ise 68 oy aldı. Budak, bu sonuçla başkan oldu.

        • 6

          FUTBOLCULAR GREVE GİTTİ

          Kulüpte 10 gün önce olağanüstü kongrede Abdullah Mergen'in yerine göreve gelen Gökay Budak yönetimi, takıma ödeme sözünü yerine getiremeyince futbolcular tarafından tepki aldı. Seçimi kazandıktan sonra henüz ekonomik anlamda destek bulamayan başkan Gökay Budak'ı protesto eden futbolcular, antrenmana çıkmadı.

        • 7

          MALİ İNCELEME BAŞLATILDI

          Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Spor Toto 1. Lig takımlarından Manisaspor'un yeni yönetimi, ibra edilmeyen mali işlemlerle ilgili avukatlar ve yeminli mali müşavirler eşliğinde geçmiş döneme ilişkin hesapların incelenmeye başlandığını belirtti.

        • 8

          DEVRE ARASINDA 10 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI!

          Manisaspor'da devre arası transfer döneminde alacaklarını tahsil edemeyen 10 futbolcu, kulüpten ayrıldı. Ege ekibinde altyapıdan futbolcular, A Takıma dahil edildi.

        • 9

          MAKUKULA KAMPANYASI!

          Manisaspor'da 2010-2012 yılları arasında forma giyen Ariza Makukula'ya olan borçları ödemek için kampanya başlattı. Makukula'yı Benfica'dan yaklaşık 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Siyah-beyazlılar, futbolcuya olan borcun ödenmesi için bir kampanya başlattı ve destek bekledi.

        • 10

          Kulübün 2. Başkanı Hakkı Övünç, taraftarların "#ManisasporDestekİstiyor" etiketiyle başlatılan farkındalığın kendilerine cesaret verdiğini söyledi ve "Bu farkındalık, başlattığımız kampanya için bize ışık oldu. Büyük Manisaspor camiasının desteği ile zor günleri aşacağız" dedi.

        • 11

          "KULÜP MAKUKULA'NIN İKİ DUDAĞININ ARASINDA"

          Manisaspor'un sportif direktörü Ufuk Dündar, gelecek sezona eksi 12 puanla başlayabileceklerini hatırlattı. Bazı sözleşmelerin hoyratça yapıldığını dile getiren Dündar, Mikic, Perovic, Dimov'un maliyetlerinn 3 trilyon lira olduğunu söyledi.

        • 12

          Transfer ücretinin büyük bir kısmı ödenemeyen eski oyuncuları Makukula dosyası hakkında da konuşan Dündar, "Bundan 8-9 yıl önce Makukula 1 milyon 700 bin Euro'ya bu kulübe transfer edilmiş. Geçtiğimiz bu 8 yılda ödenen parası 125 bin Euro."

        • 13

          "3 yönetim sadece 125 bin Euro ödemiş. Makukula artık puan sildiremiyor ama Manisaspor kulübü Makukula'nın iki dudağı arasında. Haziran ayında Makukula avukatına 'Manisaspor lig düşsün' derse, biz hiç 2. Lig'e başlamadan 3. Lig'den başlıyoruz." ifadelerini kullanmıştı. "

        • 14

          UÇAK PARASI BULUNAMADI, 12 OYUNCUYLA GİTTİLER!

          Olağanüstü kongrede göreve geldikten sonra 1 ay içinde 6 ismin istifa ettiği yönetim, Elazığspor'la oynanacak maçın seyahati için uçak parası bulamayınca takımı otobüsle göndermek istedi. Tecrübeli isimlerden Hüseyin Tok ve Hikmet, bu olaya tepki gösterdi. Teknik direktör Aytekin Viduşlu ise 3 haftadır lisansı çıkarılamayan futbolcular nedeniyle tepki göstererek istifa etti.

        • 15

          Bu gelişmelerin ardından Manisaspor kafilesi, karayoluyla gece geç saatlerde 12 genç futbolcuyla Elazığ'a gitti. Maçta takımın başında sahada Altyapı Genel Koordinatörü Naci Duman yer aldı. Takımın konaklama masraflarını Yunusemre Belediyesi üstlendi. Rakip Elazığspor cephesi de centilmen bir şekilde Manisaspor'a masraflarını karşılamaya hazır olduklarını iletti.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa