Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler Haftası nedeniyle Manisa'nın Selendi ilçesinde bulunan Özel Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören özel öğrenciler İlçe Kaymakamı ile birlikte parkurlarda yarıştı.

        Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım 1016 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Selendi 3 Eylül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Mutlu Birey Özel Eğitim merkezlerinin bahçelerinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından özel öğrenciler için kurulan parkurda öğrencilerle kıyasıya yarıştı. İlçe Kaymakamı Ali Yıldırım ile yarışan öğrenciler daha sonra Kaymakam Yıldırım ile sohbet ederek kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı kendisine teşekkür etti. 1016 Mayıs Engelliler haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlere Kaymakam Ali Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sait Bozer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz ve Komiser Yardımcısı Hakkı Korhan İnci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa