Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Genç Kızlar Voleybol Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor, oynadığı 3 maçta rakiplerini yenerek grupta zirveye yerleşti.

        Manisa Genç Kızlar Voleybol Ligi 20212022 sezonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Alaşehir Belediyespor ve Soma Ilgazspor ile A grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor, aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor. Antrenörler Merve Ateş ve Aleyna Çevik yönetiminde lige çok iyi hazırlanan Salihli Belediyespor, grup maçlarında ilk olarak Alaşehir Belediyespor ile karşılaştı. Genç Sultanlar, baştan sona üstün oynadığı müsabakayı set vermeden 30 kazandı. İkinci maçta Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ve son maçta Soma Ilgazspor’u da 30 yenmeyi başaran Salihli Belediyespor, topladığı 9 puanla zirveye yerleşti.

        Salihli Belediyespor Genç Kızlar Takımı ile antrenörler Merve Ateş ve Aleyna Çevik’i tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, Genç Sultanlara grup maçlarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa