Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki kadın 2 aylık kurstan sonra Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi.

        Doktor Mehmet Akarsu Mahallesi'nde yaşayan Gülnar Yıldız, mahallesinin camisinde düzenlenen yaz Kur'an kurslarına gitti.

        5 çocuk annesi Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada 7 yıl önce eşini kaybettiğini, Kur'an-ı Kerim öğrenmeyi ve okumayı çok istediğini ancak bugüne kadar yapamadığını belirtti.

        Eşini kaybettikten sonra evinin karşısındaki camide başlayan Kur'an-ı Kerim kurslarına katıldığını söyleyen Yıldız, "Hocalarımızdan rica ettim. Sağ olsunlar onların sayesinde 2 ayda beni Kur'an-ı Kerim okutmayı başardılar. Hedefim Kur'an-ı Kerim iyice öğrenerek ezbere okumak." dedi.

        Demirci Müftü Vekili, Vaiz Ömer Faruk Ekici de şu an camilerinde yaz Kur'an kurslarından sonra 43 vatandaşa Kur'an-ı Kerim öğretildiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa