Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da az hasarlı binalarda meydana gelen çatı çökmesi, kırılması ve kayması ile yağmur oluklarındaki kırılmaların yağışlar başlamadan tamir edilmesi gerektiğini belirtti.

        Katipoğlu, yazılı açıklamasında, hafif hasarlı binalarda meydana gelen tahribatların tamir edilmemesi ile birlikte birtakım sıkıntılar yaşanacağına dikkati çekti.

        Meteorolojinin tahminlerine göre sert bir kış beklediklerini ifade eden Katipoğlu, şöyle devam etti:

        "Yaşadığımız depremlerden dolayı binalarımız hasar aldı. Hafif hasarlı binaların çatılarında çökme, kırılma ve kaymalar oluştu. Yine binanın yağmur oluklarında ciddi anlamda zararlar oluştu. Önümüzdeki süreçte yoğun yağış alacağımızı düşünürsek, binalarımızın su almalarından dolayı ciddi sıkıntılar yaşanacaktır. Bu da evlerimizde maddi zararlara sebebiyet verebilir. Bu nedenle vatandaşlarımızın mutlaka çatılarını ve yağmur oluklarını tamir ettirmesi gerekiyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa