Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 42. son bölüm sezon finalinde mutlu başlayan düğün kötü bitiyor

        İstanbul'da zengin bir hayat sürerken ailenen babası Evren'in borçları nedeniyle iflas eden Ergüven ailesinin Bodrum'daki yaşam mücadelesini koun alan Bodrum Masalı 42. son bölümüyle sezon finali yapıyor. Yeni bölümde düğün şenliği var. Haydar Efe ile Üzüm'ün mutlu başlayan düğününün sonunda tehlikeli olaylar yaşanacak. Peki Bodrum Masalı'nın sezon finalinde neler olacak? İşte Bodrum Masalı 42. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        BODRUM MASALI 42. SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

        FARYALI İLE YILDIZ, ARALARINDAKİ BUZLARI YIKABİLECEKLER Mİ?

        Haydar Efe ile Üzüm evleniyor; herkesi düğün heyecanı sarıyor! Ateş ile Faryalı, Yıldız hakkında dertleşirler. Ateş, Faryalı'nın annesi ile problem yaşayıp üzülmesini istemediğini dile getirir.

        REKLAM

        Öte yandan Bodrum sakinlerini korkunç bir olay beklemektedir. Herkesi etkileyen bu olay, derinden sarsmaya yeter

        Bodrum Masalı sürprizlerle dolu, çok farklı bir bölümle sezon finali yapıyor. Su’nun gördüğü rüyaların aksine, Bodrum’da düğün havası hakimdir. Haydar ile Üzüm’ün düğünü tüm kahramanlarımızı bir araya getirmiştir. Sadece Su, kötülüğün ve acının adım adım yaklaşmakta olduğunu hissetmiştir.

        Mutlu başlayan düğün, tıpkı Su’nun gördüğü rüyalar gibi kedere gebedir. Kahramanlarımızın yaklaşmakta olan tehlikeden haberleri yoktur. Aşkla, acıyla ve anılarla sınanacaklarından da...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANALAR

        Evren'in gidişinden sonra Faryalı ve Ateş arasında geçen konuşmada duygusal anlar yaşanıyor. Su ise Kelebek'e sığınıyor ve onunla dertleşiyor.

        Karşı karşıya gelen Yıldız ve Maya ilk defa yüzleşiyor! Bodrum'a, Faryalı için geldiğini Maya'ya söyleyen Yıldız, aldığı cevap karşısında şaşkına dönüyor. İlk defa içinde sakladığı duyguları dile getiren Maya ise Faryalı'yı yıllarca asıl kendisinin beklediğini ve onu sevmeye sessizce devam edeceğini söyleyerek gözyaşlarına boğuluyor.

        REKLAM

        Diğer taraftan Aslı ile Ateş birbirlerine, Faryalı yüzünden Yıldız ve Maya arasında kalmaktan korktuklarını dile getiriyor. Bu durumun ilişkilerini etkilememesi için birbirlerine söz veriyorlar.

        Evren, Bora’nın kendisini koyduğu gemiden kaçma planları yaparken, Ateş ve Su babalarının nerde olduğunu anlamak için harekete geçer. Faryalı’nın yanı sıra, Bodrum’u terk etmek için hazırlanan Gözde de Evren’i bulmak için çalışmaya başlar.

        Kelebek’in, Su’nun Londra planlarından haberdar oluşu ikisini kopma noktasına getirir. Maya kendisine istemediği halde yardım etmeye çalışan Faryalı’nın bu tavrından rahatsızdır. Bu konuyu konuşmak için buluştuklarında gördükleri, Yıldız’ın kalbini çok kırar. Yıldız ve Maya, Faryalı konusunda yüzleşir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa