Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTURK MAGAZİN /Neziha KARTAL

SHOW TV’nin sevilen dizisi ‘Acil Aşk Aranıyor’un Nisan’ı Duygu Yetiş’le keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Nisan’la taban tabana zıt olan Yetiş, Nisan için ‘O bir Tazmanya Canavarı’ diyor. Dizide gelinlik giyip nikâh masasına oturan güzel oyuncu “Evlilik, düğün gibi şeyler bana ne çok uzak ne çok yakın. Evlenirsem evlenirim öyle düğünde gelinlikte çok gözüm yok” dedi.

‘Acil Aşk Aranıyor’ dizisinin ikinci sezonuyla ekranlardasınız. Bu dizide yer almanızın kariyerinize nasıl bir katkısı oldu?

‘Acil Aşk Aranıyor’ çok acayip bir proje. Diziye dahil olduğumda ‘Acil Servis’ isimli ağır dram bir işti. Sonrasında yapım şirketi büyük bir risk alarak aynı kadro aynı hikâyeyle dizinin ismini ve formatını değiştirdi. İş romantik komedi olunca başarılı bir grafik çizmeye başladı. Bugüne kadar kimse dram dizisini alıp aynı kadro farklı bir isimle komedi yapmamıştır. Nisan’ı oynarken çok eğleniyorum. Kariyerime gelecek olursak ilk kez bu kadar enerjik bir karakter canlandırıyorum. Normal hayatta çok sakin biriyimdir. Nisan hızlı konuşan, sürekli hareket eden deli fişek biri. Bu yüzden kondisyonum acayip arttı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ