‘İzole bir hayat yaşayan komedyen biter’
İlk filmleri 'Çalgı Çengi'de ceplerinin boş olduğu günlerden gelip bağımsızlıklarını ilan ederek yeni filmleri 'Çalgı Çengi İkimiz'e 14 milyon TL yatıran Murat Cemcir ile Ahmet Kural, komedyenler için en büyük tehlikenin toplumdan izole bir hayat sürmek olduğunu belirtti
ABONE OLMurat Cemcir ve Ahmet Kural için kariyerlerinde yeni bir başlangıç... Filmlerinin senaristi ve yönetmeni Selçuk Aydemir’le birlikte kurdukları TR 40 33 Productions adlı şirketin ilk işi olan ‘Çalgı Çengi İkimiz’, “İnsanın kendi kaderini eline alması çok değerli” diyen Cemcir ile Kural için hem yeni bir adım hem de çıktıkları yola saygı duruşu.
2011’de 30 bin TL’ye 6 günde çektikleri, paraları bittiği için gösterime çıkaramadıkları, Cem Yılmaz’ın destek vermesiyle izleyiciyle buluşan ‘Çalgı Çengi’ ile sinemaya adım atan ve o filmle kamuoyu tarafından tanınan Cemcir ile Kural, başlarına gelmeyen kalmadık düğün şarkıcıları ‘Salih’ ve ‘Gürkan’a ‘Çalgı Çengi İkimiz’ ile dönüş yaptı.