Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emir Şaşmaz katilinin kız arkadaşına tecavüz ettiği için mi öldürüldü?

        Cenaze, görevlilerin ve aile yakınlarının nezaretinde uçaktan alınarak gerekli işlemler için Soğanlık Mezarlığı'na götürüldü. Ancak burada eşinin cenazesi gören Nazlı Hamarat, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Eşini teşhis edemeyen Hamarat, cenaze töreninin iptal edildiğini Instagram'dan böyle duyurdu: "Cenazemiz bugün iptal edilmiştir. İptal nedeni ise tabut açıldığında cesedin kimlik tespitini yapamamamdır. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın tespiti üzerine Adli Tıp Kurumu'nda kimlil tespiti ve otopsi yapıldıktan sonra ceset Cevdet Emir Şaşmaz'a ait ise cenaze tarihi tekrar bidiriliecektir. Tüm dostlara duyurulur"

        EROL KÖSE'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR

        Erol Köse, Emir Cevdet Şaşmaz cinayetiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vijdan Vatansever’in iddialarını yanıtlayan Erol Köse şunları söyledi:

        “Adı Emir şaşmaz değil Cevdet Emir Şaşmazdır. 2000’li yıllarda Atilla Taş’ın yeni albüm yaptığı zamanlarda bir arkadaşım var bana asistanlık yapabilir mi dedi. İşte o kişi Cevdet Şaşmazdı. Gayet pozitif olumlu bir çocuktu, daha sonra bana telefonlar gelmeye başladı Erol abi senin ortağın bizden para aldı diye. Cevdet’i çağırdım kendini fiziksel olarak bana benzediği için dayımın oğlu olarak tanıtmış. Bende Cevdet bunu neden yaptın dedim ağlamaya başladı. Ailesinin kötü yollarda olduğunu söyledi ancak onu affedemedim işine son verdim.

        ONU AFFETMEDİM, İŞİNE SON VERDİM

        Selamı sabahı kesmedik. Sonraları karşılaştığımızda baktım lüks insanlarla takılıyor. Kendini Necati Şaşmaz’ın kardeşi olarak tanıtmış ve başkalarını dolandırmış. Daha sonra eşi Nazlı Hamarat da twitter hesabından beni dolandırdı diye yazmaya başladı.

        Nazlı Hamarat beni aradı. Erol bey beni kurtarın dedi. Cevdet bana kendini sizin ortağınız olarak tanıttı, beni kandırdı dedi. Cevdet beni aradı o benim eşim abi psikolojisi bozuk onu dikkate alma dedi. Kız tekrar beni aradı barıştıklarını söyledi. Vijdan denen kızı tanımam. Atilla Taş beni aradı ve Cevdet’in öldürüldüğünü söyledi. Cevdet kendisini öldüren kişinin kız arkadaşına başına silah dayayarak tecavüz etti diye öldürülmüş, Öldürülürken yanında 2 kadın olduğunu öğrendim. O kadınlardan biri Vijdan Vatansever olabilir katil onları da serbest bırakmış şimdi polis sorguları devam ediyor” dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa