Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Geçtiğimiz Mayıs'ta evlatlarını acı bir şekilde kaybeden Begüm ile Adnan Şen, çiftlik evlerinin bulunduğu Şile'de gerçekleşen acı kaza sonrası hayatlarının büyük kısmını ABD'de geçirme kararı aldı. Begüm Hanım, oğlunun adını yaşatmak için de dostlarıyla birlikte 'Alp Şen Vakfı'nı kurdu. Vakıf aracılığıyla ilik bekleyen hasta çocuklara uygun kemik iliği bulunmasını sağlayan Begüm Hanım, bununla da yetinmedi.

ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER

Oğlunun anılarının olduğu İstanbul ve yine Şile'deki evlerini çok kısa aralıklarla kullanan Begüm Şen, bu villaların hasta çocuklar ve ailelerine tahsis edilmesine karar verdi. Önceki gün yine kısa bir süreliğine İstanbul'a gelen Begüm Hanım, vakıf yetkililerine de bu kararını iletti. Bu kararla birlikte artık Alp Şen Vakfı'nın destek verdiği hasta çocuklar, şehir dışından İstanbul'a geldiklerinde belirli bir süreyle Begüm Şen'in villalarında kalacak. Bu arada Begüm ile Adnan Şen, daha önce de vakfa yüklü miktarda bağış yapmıştı.

KALPLERDE YAŞIYOR

17 yaşında hayatını kaybeden Alp Şen'in adını taşıyan vakfın yaptığı yardımlar, bir kitapta toplandı. Bu kitaptan elde edilen gelirin tamamı da kemik iliği nakil çalışmalarında kullanılıyor. (Takvim)

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, torunu Alp Şen'in cenazesinde...

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ